NOOOO!!!!

Moderator: Lowlands

User avatar
StianA
Posts: 126
Joined: Fri Apr 08, 2005 9:52 pm
Location: Norway

NOOOO!!!!

Postby StianA » Thu Nov 10, 2005 9:21 pm

I actually feel slightly unlucky now.

Last time the host disconnected. Tonight, 40 sec before the jointime was over, I pressed Esc and then Condor crashed. I got a bluescreen that didn't want to close before 30 sec. I wasn't fast enough to join on the last 10 sec. CRAP! :x :x :x :? :?
Yo

User avatar
GRWP
Posts: 24
Joined: Mon Oct 17, 2005 2:56 pm
Location: Scotland
Contact:

CRASH (system) as well

Postby GRWP » Thu Nov 10, 2005 10:29 pm

Landed out just short of TP1 SAFELY.... rolled back about a foot, then it claimed "CRASHED - RIPPED WINGS OFF". then froze solid. Had to reboot... Hence, didn't get a screenshot......
And I so much hoped it would be fun, but now I am just totally p****d off :( :x
George Paterson
[url=http://condor.ephemeride.com/graduate/0/?id=108]
Image[/url]
Image

User avatar
Vertigo
Posts: 1080
Joined: Fri Sep 16, 2005 11:17 am
Location: Belgium

Postby Vertigo » Thu Nov 10, 2005 11:51 pm

Stian, that is indeed tough luck; if it makes you feel any better, I forgot to turn off Skype and between the last TP and the finish I get a call :( Well, I wasnt doing great anyhow..

GRWP, if your CN is GP, you're lucky. I saw it happen, you will get distance points.
Image

User avatar
swt
Posts: 559
Joined: Mon May 09, 2005 9:16 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Postby swt » Fri Nov 11, 2005 12:54 am

After patch 5 is my greatest wish in Condor to have "No taskswitch in fullscreen" "bug" fixed. I really hate flying with window title and border visible :cry: :cry: :cry: :cry:

Uros, GR, I am begging on my knees, do something with it.

freewing
Posts: 51
Joined: Sun Oct 07, 2007 10:59 am
Contact:

EXIT and REBOOT PROBLEM

Postby freewing » Sun Nov 11, 2007 11:06 am

I have a similar problem. :(
When I hit ESC to exit the flight my WIndows REBOOT.
The same thing appens if I crash on the ground (a reboot follows).

I tried a clean install: only Windows XP sp2 (updated), nothing running in background.

I got a NVidia 6600 on a P4 3.2 cpu.
ANYBODY CAN HELP ME, PLEASE? :?


Return to “Lowlands Cup”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests