Ekipa polska

Moderator: Lowlands

Baki
Posts: 1
Joined: Wed Feb 15, 2006 12:08 pm

Postby Baki » Fri Mar 30, 2007 9:07 am

Witam
Całą ekipe polską jestem nowy mam condora od niedawna. Licze że pomozecie mi się wdrożyć w latanie z wami w sieci. Powiedzcie gdzie latacie i co oprócz condora może mi sie przydać jeśli chodzi o software.
[url=http://condor.ephemeride.com/graduate/0/?id=822]
Image[/url]

User avatar
Pit_R
Posts: 705
Joined: Mon Feb 27, 2006 8:16 pm

Postby Pit_R » Fri Mar 30, 2007 7:01 pm

No matter where you go... There you are...

User avatar
Fransois
Posts: 1539
Joined: Tue Oct 11, 2005 2:12 pm
Location: Netherlands

Postby Fransois » Fri May 11, 2007 2:44 pm

Hi,

When do the results from the polisch cup come online?

Greets,

SOI
ImageImage

T.S
Posts: 309
Joined: Thu Jan 05, 2006 7:25 pm

Postby T.S » Fri May 11, 2007 5:00 pm

It is close like PP1 and P11 :lol:(my friend) :D
Last edited by T.S on Fri May 11, 2007 9:06 pm, edited 1 time in total.
[url=http://www.condor.cc/pilot_details.php?id=10490]
Image[/url]Image[

User avatar
Fransois
Posts: 1539
Joined: Tue Oct 11, 2005 2:12 pm
Location: Netherlands

Postby Fransois » Fri May 11, 2007 5:18 pm

:lol: :lol: :lol:
ImageImage

LM
Posts: 117
Joined: Mon Nov 28, 2005 12:23 am
Location: Leszno Poland - EPLS
Contact:

KONKURS na logo SMP

Postby LM » Sat Jun 09, 2007 8:39 am

Witam wszystkich graczy!

Zapraszam na konkursik na logo SMP: http://www.aeroklub.leszno.pl/new/

Pozdrawiam!

KrzysztofM
Posts: 4
Joined: Wed Nov 23, 2005 1:35 am
Location: Warsaw

Postby KrzysztofM » Sun Jun 24, 2007 9:49 pm

Mam prośbę, czy ktoś mógłby być tak miły i udostępnić sam plik instalacyjny? Niestety, Condora kupiłem dawno temu, w międzyczasie zdarzyła się reinstalacja systemu, mam licencję, aa na stronie napisane jest, iż :
"Download option is time limited as clearly noted while ordering. It is advised that you archive the installation file on CD after download. If you did not, please contact Shareit customer service with your problem.
Condor Team is NOT liable for any direct, indirect, special or incidental loss of the download installation file. It is solely your's, customer's, obligation to archive the installation file."

A ja niestety pliku instalacyjnego nigdzie nie zapisałem :(
Pomocy!
GG: 752892

jasiek
Posts: 4
Joined: Tue Jun 26, 2007 5:37 pm

Postby jasiek » Tue Jun 26, 2007 5:49 pm

witam wszystkich. to mój pierwszy post. mam pytanie co do mapy "EasternAlps". po zainstalowaniu wchodzę do menu i ustalam trasę, lecz później wyskakuje błąd. słowacja działa bez zarzutów. ktoś wie czemu tak się dzieje? był bym bardzo wdzięczny za pomoc.
pozdrawiam!

jasiek
Posts: 4
Joined: Tue Jun 26, 2007 5:37 pm

Postby jasiek » Tue Jun 26, 2007 5:49 pm

witam wszystkich. to mój pierwszy post. mam pytanie co do mapy "EasternAlps". po zainstalowaniu wchodzę do menu i ustalam trasę, lecz później wyskakuje błąd. słowacja działa bez zarzutów. ktoś wie czemu tak się dzieje? był bym bardzo wdzięczny za pomoc.
pozdrawiam!

T.S
Posts: 309
Joined: Thu Jan 05, 2006 7:25 pm

Postby T.S » Tue Jun 26, 2007 7:30 pm

Mogą być problemy z instalowaniem sceneri po załadowaniu patcha 11.-piszą na ten temat na fomrum:

http://forum.condorsoaring.com/viewtopic.php?t=6754
[url=http://www.condor.cc/pilot_details.php?id=10490]

Image[/url]Image[

User avatar
Sopa
Posts: 342
Joined: Fri Nov 04, 2005 11:24 am
Location: Poland

Postby Sopa » Tue Jun 26, 2007 8:49 pm

Musimy poczekac, az tworcy scenerii zrobia nowy plik instalacyjny dla najnowszego patcha.

Pozdr,

jasiek
Posts: 4
Joined: Tue Jun 26, 2007 5:37 pm

Postby jasiek » Tue Jun 26, 2007 10:03 pm

dodam jeszcze że mam wersję 1.04, a błąd to "access violation at adres 0059EF29 in module 'condor.exe'. read of adress 00000068."
być może źle wgrywam ta scenerię...? robię to w najprostszy sposób,
czyli instaluję w folderze gdzie mam zainstalowanego condora.
przepraszam za 2 takie same posty, ale mi się nie chcący kliknęło...
jeszcze jedno pytanko. jest możliwość pogrania skimś przez hamachi?

warmer
Posts: 43
Joined: Sun Mar 19, 2006 11:52 am

Postby warmer » Wed Jun 27, 2007 12:07 am

hmm...może Twój problem wynika z tego , ze instalujesz właśnie na 1.04 , a z tego co pamiętam EasternAlps wymagały chyba 1.10.W każdym razie spatchuj do troszkę nowszej wersji (1.09 , 1.10) i wtedy sprobuj ponownie zainstalować scenerie.Wydaje mi sie , ze to powinno pomóc.
Image

SP-2602 CN:M
Michał

jasiek
Posts: 4
Joined: Tue Jun 26, 2007 5:37 pm

Postby jasiek » Wed Jun 27, 2007 1:56 am

:| po kilku deinstalacjach i ponownych instalacjach zrozumiałem,
że do póki nie stanę się trochę bogatszy, do póty będę grac w wersjię 1.04
jeśli można spytać szanownych szybowników o kilka rad...
podpowiecie mi jakim wzorem obliczyć dolot od punktu do punktu?
ciekawi mnie też tajemniczy klawisz 'W'. nie latałem szybowcem i nie mam pojęcia czemu on ma służyć. podpowiecie?

User avatar
Pit_R
Posts: 705
Joined: Mon Feb 27, 2006 8:16 pm

Postby Pit_R » Wed Jun 27, 2007 2:12 am

W wersji 1.04 jest również manual/pomoc (Manual.pdf). Może warto się zapoznać?
No matter where you go... There you are...


Return to “Lowlands Cup”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests